Compromesos amb la gent gran

La missió d'Allegra és

 millorar la
qualitat de vida


dels nostres
              clients

Carrer Sardà, 120.
08203 SABADELL


el nostre telèfon és el 93 710 94 24Estem per atendre-us   93 710 94 24

El Complex ALLEGRA està format per una Residència de Tercera Edat, els apartaments per Gent Gran VITAMAGNA i un Centre de Dia.
logotip de ISO que dóna accés a la normativa

La missió d’Allegra és millorar la qualitat de vida dels nostres clients. Per aixó oferim una atenció especialitzada i professional, totalment adaptada a les necessitats de cada persona. Un dels pilars del nostre model de funcionament és poder oferir als nostres clients activitats, que els permetin enfortir les seves habilitats i gaudir del seu temps de lleure.

Aquestes activitats es personalitzen segons les preferències de cada grup de clients i són dirigides per professionals altament preparats i motivats. Les activitats s’estructuren al voltant de l’activitat física, cognitiva i funcional així com la participació en activitats comunitàries per fomentar la relació social. La ubicació plenament urbana d’Allegra fomenta la independència dels nostres clients.

En aquest sentit, no només es realitzen activitats dins el centre, sinó que també s’organitzen sortides, passejades, assistència a actes externs, etc