Compromesos amb la gent gran

Anna Isabel Camacho
Teresa Estadella
Mª Antònia Vilardebó
Fidel Vallmitjana
per llegir l'opiniò
feu un click
sobre la foto
 
Mª Carme Cañadell
Esperanza Marín
Mª Pilar Sagués
Rosa Núnez
Carme Canadell
Paquita Macipe
Marita Casas
Jordi Taulé
Mª Pilar Allegre
Mercè Boladeras
Mercè Mampel
Ana Mª Just
Us mantenim
al dia d'allò
més rellevant
i interessant
Mª Dolors Burón
Mª Antònia Llivina
Mª Rosa Farriol
Mª Carme Benasco
Dolors Juan
Mª Dolors Garriga
Neus Vilar
fotografia de l'opinant

Carme Canadell

Filla de la Sra. Lluisa Salavedra

Portar la meva mare a una residència era una decisió difícil. La meva filla Mª Lluisa va estar visitant molts centres i cap d'ells li semblava l'adequat per la seva àvia. També va ser ella qui va conèixer Allegra quan encara s'estava construint i des d'aquell moment ho vàrem tenir molt clar. Ara puc dir que la meva mare està molt a gust aquí i a més, ha millorat el seu estat de salut i també el meu. Estic molt contenta d'haver descobert Allegra.

fotografia de l'opinant

Paquita Macipe

Filla dels Srs. Josep Macipe i Josefa Alcaine

Els meus pares vivien a casa meva, amb tota la complexitat que això representa. Ens va costar molt prendre la decisió. Vàrem visitar més de 30 residències a Sabadell i els seus voltants. Teniem molt clar el que voliem i no ho trobàvem fins que vàrem arribar aquí. Ara els meus pares son feliços i jo tinc la tranquilitat de que estan ben cuidats. Un fet important per mi es que les persones que treballen a Allegra estàn molt ben escollides i amb molt bon criteri. La Direcció te empenta, les coses molt clares i és molt propera als residents.

fotografia de l'opinant

Marita Casas Flaqué

Filla de la Sra. Pepita Flaqué, Vda. Casas

Per nosaltres, portar a la nostra mare a una residència va ser una decisió difícil a nivell familiar. Estava vivint a casa seva amb moltes cuidadores, situació que en certes ocasions resulta dificil de gestionar i finalment vem prendre la decisió de buscar una institució de garantia i que a la vegada cubris les nostres necessitats. Li ha costat adaptar-se però ara està molt bé a Allegra, amb tots els serveis que necessita i nosaltres creiem que ha sigut una bona solució.

fotografia de l'opinant

Jordi Taulé

Espòs de la Sra. Anna Maria Rusiñol

La meva esposa des que està a Allegra, amb l'atenció dels seus professionals ha superat els problemes de salut que tenia. Ara està molt millor, es relaciona amb tothom i participa de tota mena d'activitats. Ha millorat molt i no ens ho esperàvem. El seu estat fins i tot permet que a vegades anem a casa a dinar i l'estiu passat jo vaig venir a passar uns dies amb ella a Allegra i és probable que ho torni a fer l'estiu proper.

fotografia de l'opinant

Mª Pilar Allegre

Filla de la Sra. Maria Simón

Jo sempre havia sigut contrària a les residències però vaig patir una malaltia i la meva filla es va dedicar a buscar-ne una per la meva mare i desprès de veure'n moltes ens vam decidir per Allegra. Al principi, a la mare li va costar una mica el canvi però ara està perfectament adaptada. Jo estic molt contenta i ella també. L'organització d'Allegra per unitats permet un tracte personalitzat i també voldria ressaltar l'amabilitat de totes les persones que cuiden a la meva mare.

fotografia de l'opinant

Mercè Boladeras

Filla dels Srs. Joan Boladeras i Carme Tordera

Es molt important que els meus pares puguin estar junts, cosa que no succeeix a totes les residències. A casa no podia donar-les-hi tota l'atenció que necessitaven i aquí estan ben atesos, són feliços, se senten estimats i estan contents al poder relacionar-se amb gent de la seva edat. El que més valoro és no tan sols l'atenció que precisa el seu estat de salut sinó la sinceritat i el tracte proper i molt humà que han trobat els meus pares a Allegra.

fotografia de l'opinant

Mercè Mampel

Filla del Sr. Ricard Mampel

Teníem ja una experiència d'un altre centre en el que els pares no s'hi van adaptar i van tornar al domicili. Amb l'obertura d'Allegra la cosa va canviar i aquí el meu pare està molt content. Li agrada llegir i aquí pot fer-ho i quan vinc a visitar-lo sempre el trobo amb el diari a la mà o fent diverses activitats. D'Allegra vull destacar l'atenció i el tracte als residents, la higiene i sobretot la qualitat i professionalitat de tot el personal. Valoro també la lluminositat de l'edifici, el jardí i les instal·lacions en general.

fotografia de l'opinant

Ana Mª Just

Filla de la Sra. Dolors Munté

Vaig conèixer Allegra per un amic que tenia al seu pare en una residència a Sabadell. Al descobrir Allegra no vaig tenir cap dubte, ja que no te res a veure amb totes les altres residències que he visitat. Valoro molt el tracte que reben els residents per part de tot el personal i m'agrada molt la seva modernitat i el seu jardí. Dormo tranqui-la perquè se que aquí la meva mare està molt ben cuidada.

fotografia de l'opinant

Mª Dolors Burón

Filla de la Sra. Teresa Castellví

La meva mare es va trencar el braç i poc desprès el fèmur. Per la seva recuperació em van recomanar un lloc especialitzat com Allegra. Va venir aquí a fer la convalescència i s'hi ha adaptat perfectament, participant en tota mena d'activitats. Es vol quedar aquí. Ha fet noves amistats i fa treballs manuals que abans no havia fet mai. Nosaltres, els familiars, estem molt satisfets de l'elecció que vam fer.

fotografia de l'opinant

Mª Antònia Llivina

Filla del Sr. Joan Llivina

El portar al meu pare a una residència va ser una decisió difícil que vam haver de prendre els meus germans i jo, perquè el meu pare no podia estar més a casa. Ens va costar decidir quan fer el pas, però teniem molt clar que havia de ser en aquest centre. Allegra és un lloc molt alegre, amb molta claror i amb unes terrasses i un jardí que donen vida als residents. El tracte del personal és molt bo, amb una atenció molt personalitzada i ho recomanaria a qualsevol. També tenim a Allegra a una germana del meu pare.

fotografia de l'opinant

Mª Rosa Farriol

Filla de la Sra. Montserrat Pérez

A Sabadell no hi havia cap instal·lació com Allegra, amb visió de futur, i era molt necessària. La meva mare ha estat a Allegra 3 estius i cada vegada s'hi trobava més bé. Aquí fan activitats que els estimulen i els residents poden mantenir la memòria i el raonament, la participació activa i això dona molta humanitat. Les atencions mèdiques son magnífiques i tot el personal treballa amb molta professionalitat i ho fan molt de gust. Voldria destacar que el contacte i la relació entre els professionals d'Allegra i els familiars és molt directe i proper i agraïr a la directora del centre el suport i assessorament rebut.

fotografia de l'opinant

Mª Carme Benasco

Filia de la Sra. Maria Picañol

Al'agost del 2010 vam visitar diferents residencies per la meva mare, pensant en l'epoca de vacances. Uns familiars ens van parlar d'Allegra, vam veure les instal·lacions per internet i al visitar-la amb el meu germa vam comprovar que era diferent de les altres residencies i amb un nom molt encertat, ja que la primera impressió que dona es d'alegria. Van passar les vacances i la mare es va quedar a Allegra on ha fet un canvi molt gran aquí, ja que amb 99 anys fa tota mena d'activitats com cantar, dibuixar i fer gimnastica. Valorem molt el servei medic i puc assegurar que la meva mare ha guanyat molta qualitat de vida.

fotografia de l'opinant

Dolors Juan

Filia de la Sra. Encarnación Guillén

Va arribar un moment en que la meva mare no podia estar sola acasa ivam decidir portar-la al Centre de Dia d'Allegra ipenso que ha estat una decisió molt encertada. Al principi li va costar una mica adaptar-se, pero ara esta molt contenta i participa en totes les activitats. Valoro molt les atencions de tot el personal d'Allegra i ala vegada vull destacar la qualitat de les instal-lacions, la llum i la claror de tots els espais.

fotografia de l'opinant

Mª Dolors Garriga

Tutora de la Sra. Benita Sánchez

La Sra. Benita estava en una altra residencia, pero no estava contenta i al coneixer Allegra en una visita amb l'entitat Unió de Mares la vam portar aquí. La veritat és que des de que va arribar a Allegra puc dir que ha millorat molt i ha recuperat pes. M'agrada el tracte que rep de tot el personal i la qualitat de l'edifici on t'hi trobes molt a gust quan vens de visita. Tant els meus germans com jo estem molt contents d'haver seleccionat Allegra.

fotografia de l'opinant

Neus Vilar

Filia de la Sra. Maria Guitart

Ens vam trabar que les cuidadores de la meva mare volien fer vacances a l'estiu de l'any passat i tot i que ens feia una mica de respecte el tema residencia vam portar-la aquí i ja no va voler tornar a casa. Sabem que esta molt ben cuidada per un magnífic equip de professionals, que no te res aveure amb el que li podíem oferir acasa. Ala vegada, la família hem guanyat en tranquil·litat.

fotografia de l'opinant

Esperanza Marín

Esposa del Sr.José Giner

Antes de decidirnos, mi hijo visitó bastantes residencias en Sabadell y Allegra fue la que más le gustó, tanto por sus instalaciones, las actividades que hacen como por la atención, son todos muy atentos. Mi esposo ha mejorado mucho en Allegra. Cuando llegó utilizaba una silla de ruedas, sin embargo ahora anda solo. Recientemente fue su cumpleaños y lo celebramos toda la familia en Allegra en un comedor privado.fotografia de l'opinant

Mª Carme Cañadell

Filla de la Sra. Carme Valls

Un bon amic ens va recomanar Allegra i claríssimament vam encertar. Jo no havia estat mai en una residència i al entrar vaig tenir la sensació que em trobava en un hotel. M'agrada molt que hi hagi una biblioteca i veure a la vegada que hi ha un nen jugant al jardí i gent gran prenent el sol. A Allegra hi ha molta llum i és un lloc transparent, no només l'edifici sinó també els professionals. Estic molt tranquil·la perquè se que qualsevol cosa que pugui tenir la meva mare, serà atesa d'immediat. L'atenció i el tracte amable i professional és el millor que li ha passat a la meva mare des de que té la malaltia d'Alzheimer.fotografia de l'opinant

Mª Pilar Sagués,

Filla del Sr. Francesc Sagués

Com a infermera he vist persones que viuen soles i malament i ho comparo en lo bé que està el meu pare aquí. El lloc natural seria l'entorn familiar però a vegades és millor que siguin els professionals els que en tinguin cura. Al principi teníem una certa por, però puc assegurar que el meu pare s'hi troba molt bé i no vol tornar a casa. D'Allegra valoro el tracte respectuós dels professionals que aquí treballen. Quan a vegades tornem en cotxe i ens apropem a Allegra, el meu pare es posa a cantar, senyal inequívoca que està content.fotografia de l'opinant

Rosa Núnez,

Filla de la Sra. Antonia Loarte

La malaltia de la meva mare, la fa molt depenent. Les cuidadores que tenia dia i nit servien per fer companyia però no per cuidar-la com cal, fent que el procés degeneratiu fos molt més ràpid. Necessitava ajuda per menjar i no es volia ni aixecar. En dos mesos torna a menjar sola, a ser coqueta i te ganes de viure. Participa en totes les activitats i canta a la Coral. Valoro molt la professionalitat de les cuidadores i el servei mèdic permanent. He vist moltes residències, però cap com Allegra.fotografia de l'opinant

Anna Isabel Camacho,

Filla de la Sra.Ana Molina

Ja fa quinze anys que visito residències perquè al meu voltant he tingut familiars amb Alzheimer. Des del primer moment en què vaig parlar amb la treballadora social i la direcció vaig veure que Allegra era actualment la millor opció. La meva mare ha sigut sempre una dona molt treballadora i no li havia vist mai aquesta vessant lúdica que li hem descobert a Allegra, on participa activament a totes les festes, s'ho passa d'allò més bé i, en definitiva, veure-la així dóna molta confiança a la família.fotografia de l'opinant

Teresa Estadella,

recuperació posthospitalària

Vaig venir a Allegra per a una estada temporal de tres mesos per recuperar-me d'una operació coronària. Als meus companys de feina els va sobtar que triés una residència per fer-ho, però quan em venien a visitar ho entenien perfectament. Els espais són “un deu”, els serveis impecables i els professionals, a més de bons tècnicament, ho són com a persones i això et fa sentir bé. Els residents estan contents d'estar aquí, generantse una energia positiva que es transmet i t'impregna. Com aquí no m'hauria recuperat enlloc.fotografia de l'opinant

Mª Antònia Vilardebó,

Filla de la Sra. Rosa Badía

La meva mare havia estat en una altra residència tres anys, però no n'estava contenta. Al conèixer Allegra vam veure que aquest era el lloc ideal per a ella i ara sabem que rep totes les atencions necessàries. Per altra banda, els familiars ens sentim molt acompanyats i ben assessorats. Tota l’atenció i afecte que rep a Allegra ha fet que li hagi canviat el caràcter. Això és sembrar per collir. La meva mare ha guanyat molt en equilibri pel que fa a horaris i medicaments. A la vegada participa en totes les activitats. Tot això és fruit del treball i la dedicació del personal d'Allegra.fotografia de l'opinant

Fidel Vallmitjana,

Espòs de la Sra. Mercè Baqués

Després de veure altres residències, al conèixer Allegra vam decidir que aquesta era la millor opció per a la meva esposa, que va començar al Centre de Dia i ara que necessita més atenció està a la residència. Allegra sembla més un hotel que una residència, ben a prop del centre de la ciutat i amb unes instal•lacions de qualitat i un jardí molt agradable per passejar-hi. El personal està molt pendent dels residents i penso que millor que aquí no estaran en un altre lloc. 

L'opinió dels familiars

 

Carrer Sardà, 120.
08203 SABADELL


el nostre telèfon és el 93 710 94 24Estem per atendre-us   93 710 94 24

El Complex ALLEGRA està format per una Residència de Tercera Edat, els apartaments per Gent Gran VITAMAGNA i un Centre de Dia.
logotip de ISO que dóna accés a la normativa